Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man tar bort Screaming Eagle Bafflar

Motorcyklar är utmärkande fordon, främst på grund av deras högt avgaser och deras samband med den amerikanska rebellen. Inte alla motorcykelentusiaster vill ha ett högt avgaser, eller de kanske bara vill ha det extra ljudet för speciella tillfällen. Ett företag, Big City Thunder, har skapat en avtagbar avgassystem hängare som kan lugna avgaser när de installeras, och återställa dem till deras forna tonen när de tas bort. Ibland, de är inte så lätt att komma ur avgasröret, men med några knep, kan det vara lite lättare. Saker du behöver
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
nål tång näsa
1 fot av 14-gauge fast ståltråd
Vice grepp
Mallet
Visa fler instruktioner
1

Låt avgassystemet svalna helt innan du arbetar på det, annars riskerar du att bränna dina händer.
2

unbolt baffeln från avgassystemet hjälp 1/4-tums Ratchet och uttag. Beroende på avgassystemet, kan det finnas två eller tre bultar som fäster baffeln på plats. Addera 3

Dra ut baffeln genom att placera nåltång mellan avgaserna rör och insidan av baffel, greppa den på ytterkanten. Du kan behöva arbeta runt baffeln för att dra, och det fortfarande inte kan dras av på grund av kol uppbyggd.
4

Ta 14-gauge wire och forma den till en krok form med hjälp av nålen tång. Skjut sedan in kroken i ett av hålen på insidan av baffeln.
5

Clamp vice grepp på baffeln, och sedan träffa vice grepp med klubban. Detta kommer att frigöra baffeln och låta den tas bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70343.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.