Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man ändrar en Toyota Paseo s Exhaust

Avgassystemet i en Toyota Paseo ansvarar för att avgaserna från motorn till baksidan av fordonet. När bränslet har bränts i motorn, är det ut genom avgasgrenröret och in i avgassystemet. Över tiden kommer avgassystemet inte främst på grund av antingen rost eller korrosion. Men om avgassystemet i din Paseo har skadats på något sätt, är det dags att ändra den. Saker du behöver
6 jack standsFloor jackSocket skiftnyckel och uttag setO2 sensor borttagning toolNew avgassystem med katalysator montering
Visa fler instruktioner
1

Jack upp framsidan av Toyota Paseo använder frontjacket punkten ligger bakom radiatorn, och placera pallbockar under den främre nypa svetsar ligger på vardera sidan av fordonet.
2

Jack upp den bakre delen av fordonet med hjälp av den bakre jack punkt nära stammen området och placera jack står under den bakre nypa svetsar placerade på vardera sidan av fordonet.
3

lossa och ta ut O2-sensor belägen i avgasrör nära den katalytiska omvandlare. Koppla den elektriska kabeln som är ansluten till O2-sensorn och sedan använder O2 verktygsgivare borttagning (en socket förlängning) för att stänga av O2-sensorn moturs.
4

Placera en pallbock nära katalysatorn till stödja avgasrör. Placera annan pallbock under avgasrör nära den bakre delen av fordonet för ytterligare support.
5

skruva isär avgasrör från grenröret.
6

Skjut avgasröret rörledningar av gummi galgar som är kopplade till kroppen av fordonet. Eftersom du ska byta ut hela avgassystemet, behöver du inte skruva isär något av de mellanliggande delarna.
7

Installera det nya avgassystemet. Installationen är den omvända för flytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70291.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.