Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur Custom en Miata Avgas

Det enklaste sättet att öka hästkrafter i bilen är att öka mängden luft som kommer in eller går ut ur motorn. Ett sätt att göra detta är att anpassa avgaserna. Genom att lägga till ett friflytande ljuddämparen eller avgassystemet, kommer du att få hästkrafter och också få ett bättre ljud när du trycker ned pedalen. Ett komplett avgassystem kan vara dyrt, men att bara anpassa ditt avgassystem utan att spendera massor av deg, är en bakre halva avgassystemet en enkel start och kommer fortfarande att ge dig förbättringar. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och uttag
Sprutbar vit
litiumfett 24-tums prybar
Bakre halv avgas

Visa mer instruktioner
1

lyfta fordonet upp i luften med hjälp av domkraft och säkra kroppen på pallbockar. Se till att bilen är helt säker innan du kryper under den.
2

Unbolt bakre halvan av avgaserna från den främre delen med 3/8-tums Ratchet och uttag. (Off ljuddämparen på baksidan av bilen, det finns en avgasfläns som förenar de två delarna tillsammans.) Addera 3

bort den bakre delen av avgaserna från bilen genom att koppla ur avgasröret galgar från bilen. Du kan behöva att spruta in fett i gummi fästen för att kunna trycka ut avgaser galgar. Bänd galgen ur gummilagringen med 24-tums brytjärnet.
4

Installera den nya bakre hälften avgaser genom att lyfta den i läget för beståndet avgassystem och skjuta metall byglar i gummi avgaser monteras på ramen. Du kan behöva spraya vitt litiumfett på metall byglar för att göra installera lite lättare.
5

Bolt den nya avgassystem till den gamla avgaser med 3/8-tums Ratchet och uttag . Det finns en avgas packning medföljer bakre halvan av avgassystemet, och det måste gå mellan de två flänsarna, som får skruvas ihop. Dra allt med spärrfunktion.
6

Sänk bilen och starta den. Rev motorn för att se om du hör några avgaser läckor. Om du gör, dra flänsarna igen med spärrfunktion, eller kontrollera att avgaserna packningen sitter korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70339.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.