Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man installerar Mustang X Pipes

Ford Mustang har varit populär sedan den infördes 1965, och människor har arbetat på att göra ponny bilen snabbare sedan dag ett. En av de stora förbättringar som du kan installera är en x-rör för ditt avgassystem, eftersom det ökar den totala hästkrafter med i genomsnitt cirka 10 hästkrafter. Denna installation tar lite tid, eftersom det är lite komplicerat, men du kan göra det i ditt garage med rätt verktyg. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
tigersåg med fin tand metallblad
Måttband
Märkpenna
Flathead skruvmejsel
Clamp-On X-pipe kit
Visa mer Instruktioner
1

Koppla bort minuspolen på batteriet ur batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Detta kommer att återställa datorn så att fordonet erkänner prestandavinster när det kopplas.
2

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under. Addera 3

krypa under bilen och leta reda på första uppsättningen av avgas galgar under fordonet. Mät en 1/2-tum framåt av avgassystem hängare, och markera den med märkpenna. Kapa avgasröret vid den punkten med tigersåg och fin tand blad metall.
4

Lossa klämmorna fabriken band som håller avgaserna tillsammans med en platt skruvmejsel och dra ut lager avgaser och placera den åt sidan.
5

Skjut klämmorna som följer med x-röret på fabriken avgaser och skjut x-röret i beståndet position, hänga x-röret på fabriken galgar genom att trycka galgar genom gummihållarna med händerna. Dra åt klämmorna till x-röret med platt skruvmejsel.
6

Skjut klämmorna som följer med x-röret på den bakersta delen av beståndet avgaser, och den bakre delen av x-pipe. Det finns två hylsor som följer med x-röret och skjut dem på avgaserna så att de går över både x-röret och den bakre delen av beståndet avgaser. Kläm avgas ärmarna på båda sidor av hylsan med hjälp av klämmor och platt skruvmejsel.
7

Anslut den negativa polen på batteriet med fast nyckel.
8

Lyft bilen bort av domkraften med domkraften och placera den på marken.
9

Starta bilen och kontrollera att avgaser läcker. Om du hittar någon, dra åt klämmorna med hjälp av platt skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70338.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.