Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man tar bort EEG på en Ford Taurus

Den evaporativa avgasreningssystemet på Ford Taurus fällor och butiker bränsleångor som annars skulle läcka ut i atmosfären, och återanvänder dem i en luft /bränsleblandning som används för förbränning. Den EEG består av flera delar som du måste ta för sig om man behöver ta bort systemet. Ångan lagring kapseln är den primära komponenten, medan de andra delarna är monterade på bränsletanken. Saker du behöver
Jack
Jack står
Wrench
träkloss
Visa fler instruktioner
1

Avlasta bränslesystemet påtryckningar: öppna bålen och dra tillbaka den undre kåpa på förarsidan B-stolpe för att hitta den tröghet växla och koppla dess elektriska kontaktdon. Starta motorn och vänta tills det stall.
2

Lyft den bakre änden av Taurus och stödja den på pallbockar.
3

Koppla ventilen rör för ånga lagring kapseln från avluftningsslang på bensintanken påfyllningsröret. Lossa de elektriska kontakterna på kapseln vent solenoiden.
4

Lossa dammröret rutan separator och EVAP kanistern röret genom att koppla sina snabbkopplingar på kapseln. Ta bort de fyra bultar för ångan lagring behållaren och avlägsna behållaranordningen. Ta magnetventilen kapseln vent från kapseln om det behövs
5

Ta bort bränsletanken för att komma till återstående EEG delar -. Bort bultarna innanför tanklocket dörren säkra påfyllningshalsens, koppla alla tillgängliga bränsle och ånga linjer och elektriska anslutningar, unbolt avlastningsbanden, sänka tanken och koppla bort alla återstående rader.
6

Ta bränslegivarens flasktrycket, ånga avluftningsventilen och ånga reglerventil från toppen av bränsletank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70387.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.