Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man installerar en RX7 Exhaust

Mazda RX7 avgaser kan behöva bytas om du bor i norra klimat där vägsalt kommer att äta bort på metallen under bilen eller om du bor nära havet (där fukt och salt i luften kommer att göra samma sak). Processen för att installera RX7 avgaserna är enkel, även om det är fysiskt krävande. När du har tagit bort avgaserna, måste du veta hur man korrekt installera en ny. Saker du behöver
hylsnyckel med socket set
Ny i ett stycke avgassystem med packningar
O2 sensor Tool Review Jack står
Jack
Visa fler instruktioner

1

Höj RX 7 på pallbockar. Lyft upp på främre och bakre jack punkter med en domkraft och placera pallbockar under ramen och lägre fordonet på läktaren.
2

Lay det nya avgassystemet på toppen av flera pallbockar så att hela avgassystemet lyfts från marken och är orienterad så att katalysatorn är mot framsidan av bilen och ljuddämparen är mot baksidan. Addera 3

Skjut gummi fästen på avgassystemet på galgar fabriken avgaser som är svetsade på undersidan av bilen.
4

Installera O2 sensorer i avgaserna genom att trä in dem i O2 hålen medurs med hjälp av O2-sensor installation /borttagning verktyg och en hylsnyckel.
5

Anslut de elektriska kontakterna från fabriken ledningsnätet i O2 trådarna givarkabel.
6

Lägg ut en avgas packning över änden av avgasrör som bultar till grenröret och säkra rörsystemet till avgasgrenröret på motorn med fabriken monteringsskruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70313.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.