Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man installerar Chrome Exhaust Tips

Chrome avgassystem tips ett sportigt utseende till din bil utan busting din budget. På de flesta bilar, de är ganska lätta att installera, så du kan göra jobbet själv. Beroende på din nivå och tillgängliga verktyg, har du valet av bult-eller svets-on avgassystem tips. Saker du behöver
WD-40
Gummiklubba
Handduk
Visa fler instruktioner
1

tips Köp avgassystem som passar diametern på din slutrör ordentligt. Tips från bilens tillverkare kan vara den bästa passform, eftersom dessa delar är oftast specifika för fordonets år, modell och typ. Men även inom bilmärken, får tips passar inte alla bilar.
2

Mät stötfångare utskärningar för att säkerställa att den nya Chrome tips passform. Med fel storlek delen, kan du skada stötfångaren, repa krom eller tvingas att förstora utskärningen. Om du väljer att gå med en större storlek spetsen, har en professionell snitt stötfångaren för att undvika sprickbildning.
3

Välj längden på dina tips så att du uppnår maximal curbvädjan utan att bränna fotgängares smalbenen. Dina tips bör vara tillräckligt lång för att synas och ordentligt ventilera avgaserna.
4

Installera tips när bilen är kall. När du skjuter spetsen på avgasröret eller ljuddämparen tips, kommer du att möta motstånd, så du vill slippa delarna expandera på grund av värmen från motorn. Dessutom vill du inte att bränna fingrarna när du arbetar med avgasröret!
5

Använd WD-40 för att smörja de tips som du installerar dem. Detta kommer att hjälpa tips glida på så långt som möjligt utan överdriven kraft. Du kan behöva använda en gummiklubba för att skjuta spetsen tillbaka helt. Skydda kromade detaljer med en handduk.
6

Dra åt skruvarna och kontrollera skrammel. Dra åt skruvarna igen i ca 2 veckor, eftersom de kommer naturligtvis att lossna vid första. För svets-modeller, kommer du hoppa över skruvarna och svetsa spetsen på för en säker passform.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70223.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.