Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur hittar diametern på ett avgasrör i Altima

Lägga till en anpassad avgassystem till din bil är ett bra sätt att få hästkrafter och en mer aggressiv ton i avgaserna samtidigt . Du kan gå ut och köpa en bolt-on -system för din Altima , men om du vill verkligen skräddarsy , måste du kliva upp och ha ett avgassystem byggt för dig . Men först ska du ta reda på vilken storlek din Altima avgaser slang . På så sätt har du en baslinje att använda som du bestämmer hur mycket du vill gå upp . Saker du behöver
Jack
Jack står
Skjutmått ( uppringd eller digital )
Visa fler instruktioner
1

Lyft Altima med domkraften och plats den på pallbockar i alla fyra hörnen . Se till att det finns tillräckligt med utrymme för dig att krypa under bilen .
2

Lokalisera den del av avgas slang som du vill mäta . Öppna bromsok och placera dem över en rak sektion av avgas slang . Sedan dra fast bromsok tills den kommer i kontakt med avgaser hela vägen runt .
3

Läs ratten eller digital mätare på bromsoket för att ta reda på den ungefärliga diametern . Exhaust slang säljer i genomsnitt storlekar: 2,25 tum , 2,5 tum , 2,75 tum , och så vidare, det finns inga udda storlekar . Avrunda numret på din bromsok ner till nästa kvartal storlek ner , och det är din avgaser slangdiametern .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70413.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.