Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man tar bort Ljuddämpare Från en Exhaust

Inget säger makt som en högljudd revving av din bil. För att öka detta buller, kan du behöva ta bort ljuddämpare (eller ljuddämpare) från avgassystemet. Ljuddämparen är i grunden en plugg som passar in i ditt avgasrör, så du bör kunna se och ta bort det ganska lätt. Saker du behöver
skruvmejsel eller hylsnyckel
Wire hängare
Visa fler instruktioner Review bort Ljuddämpare Från en Exhaust Tip
1

Definiera vad håller din ljuddämparen på plats. De flesta använder skruvar eller insexskruvar att hålla ljuddämparen till slutrör. Medan något dolt, bör skruvarna vara klart synligt när man tittar på den slutrör i ögonhöjd.
2

Ta bort en eller två skruvar som håller ljuddämparen till ramen. Ljuddämpare skiljer på hur de är skruvade till ramen av avgassystemet, men de flesta har en skruv eller bult i toppen.
3

Lossa bulten halvvägs ner i avgasröret på klämman som möter chefen för ljuddämparen. Du kanske inte har denna extra skruv på klämman. Detta är mer vanligt med lagerförda delar.
4

Pull på ljuddämparen, ta bort det helt från slutrör. Du kan behöva vicka den så att den lossnar nog att dra ut helt. Om du inte är orolig för att återanvända ljuddämpare, sedan använda en tång för att greppa det som du drar.
5

Använd en hängare för att ta bort en fast ljuddämpare. Skjut en hängare tråd coat genom röret, och använda den för att manövrera ljuddämparen ur avgaser dricks.
6

Rengör slutrör att avlägsna eventuella smörjmedel eller smuts. Om du använt något fett att ta bort ljuddämparen, se till att den är helt klar innan du skjuter upp motorn för att undvika lukten av rök eller olja. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70224.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.