Hur man byter Fans i Cadillacs

Motorn på en Cadillac skapar värme som, om de lämnas därhän, kan orsaka att motorn överhettas och misslyckas. För att förhindra att detta händer motorn är kopplad till en radiator som cirkulerar kylvätskan genom motorn och har fläktar monterade på kylaren för att sänka temperaturen i kylvätskan och motorn. Om fläkten inte fungerar kan motorn överhettas och misslyckas. För att åtgärda problemet måste du byta ut fläktarna, som tar en timme eller så att göra. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter kylfläktaggregat
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft framsidan av Cadillac med domkraften och sätta pallbockar under chassit för att stödja bilens vikt. Pop huven.
2

Koppla ledningarna från fansen med händerna. Unbolt lägre fläkthastighet bultar från kylaren med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

unbolt luftintaget slang från motorn med 3/8-tums Ratchet och sockeln och dra den åt sidan. Unbolt övre värmeelementet fästen från kärnan stöd med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft fansen ut ur motorrummet.
4

Ställ ersättande fansen i facket och skruva de bästa fästen till kärnan stöd med 3/8-tums Ratchet och uttag. Återanslut slangen luftintag till motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Montera de nedre fästen till kärnan stöd med 3/8-tums Ratchet och uttag. Återanslut de elektriska anslutningarna till fansen med händerna. Sänk Cadillac bort av domkraften med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70102.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.