Chrysler avgasrör Identifiering

Identifiering av en Chrysler avgasgrenrör , i princip , är liknande till det av alla fordon som bygger på bränsle - luft förbränning . Avgasgrenröret mottar avgaserna från motorns cylindrar . Därför kommer det att vara placerad på motorns Brand

Chrysler avgasgrenröret allmänhet produceras av Mopar liksom andra komponenter i motorns montering. Mopar är också ansvarig för produktionen av Plymouth och Dodge avgasgrenrör också.
Casting Numbers

Mopar ställen gjutning nummer på alla hos utblåsningsgrenrören den producerar. Gjutning numret på grenröret motsvarar gjutning antalet motorn, fordon /modell samt till tillverkningsår . I vissa fall kommer gjutning numret tar också upp kompletterande anmärkningar till exempel på vilken sida av motorblocket den monteras .
Visuell identifiering

Många avgaser grenrör i Chrysler fordon kommer att likna en överdriven " T" eller " Y "-form. Den övre delen är ofta bevingade ut och kan ha en port monterad på var och en av motorns cylindrar (vanligtvis 4 , 6 , eller 8 ) . Botten av att " T "-form är ansluten till avgasröret slangen som bär utsläppen genom återstoden av systemet och ut ur fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70103.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.