Reparera Guide för flisas måla på en Porsche

Porsche använder en mjuk basfärg som ger optimal glans när den är täckt med en klarlack men tyvärr, kan detta resultera i överdriven stenskott. Många Porsche modeller är byggda med stötfångare och spoilers som är monterade på marknivå för att öka aerodynamisk prestanda och detta gör dem särskilt sårbara för lackskador. Det är emellertid fullt möjligt att rätta stenskott på en Porsche med lätthet. Saker du behöver
högtryckstvätt
Sämskskinn
Flytande krita 100ml penna
av lösningsmedelsbaserad färg
50ml om färg härdare
liten pensel
P2000-grit våt och torrt papper
Vatten
Fårkött trasa
polermedel
Visa fler instruktioner
1

Tvätta Porsche ordentligt så att alla spår av smuts och skräp avlägsnas. Använd en högtryckstvätt istället för en biltvätt som borstarna kan orsaka fula virvlar. Torka fordonet med ett sämskskinn och utföra en visuell kontroll av fordonet. Ta en flytande krita penna och flytta runt bilen, rita en cirkel runt de marker som behöver reparera. Detta kommer att göra dem lättare att hitta vid ett senare skede.
2

Lyft huven på bilen och hitta färgkod. På en Porsche, kommer detta att skrivas på ett vitt papper etikett som fastnat ner till motorrummet. Även om detta är den vanligaste platsen att hitta den vita dataetiketten, kolla in dörr öppningar och stammen området om du inte hittar den under huven som vissa Porsche-modeller kan variera. Anteckna koden (det kommer oftast att föregås av bokstaven "L") och köpa 100 ml lösningsmedelsbaserad färg och 50 ml härdare från en lokal bil färghandel. Undvik vattenbaserade produkter för denna procedur.
3

Aktivera färgen och härdare i ett rent tenn eller burk i ett förhållande av 2 delar färg till en del härdare och rör om ordentligt. Ta en fin pensel och badda aktiverade färgen i stenskott, se till att bätt-områden sitter ovanför färgytan. Låt torka över natten. Kontrollera att färgen är helt hård följande morgon innan du fortsätter.
4

Fukta ett ark av P2000-grit vått och torrt sandpapper och försiktigt gnugga ner bätt-områden tills de är i jämnhöjd med den målade ytan av Porsche. Stoppa regelbundet och kontrollera att du matteringsmedel ner rätt område för att undvika risken att gnugga genom befintliga färgen. Fortsätt tills alla marker har minskat till markytan.
5

Doppa en bit av fårkött trasa i en burk gnugga förening (Farecla G3 grad rekommenderas) och överföring på den tillplattade området. Applicera en medelstor mängd handtryck och arbetar föreningen i små cirklar tills en fullständig glans återställs. De rörd-i områden kommer att integreras i den befintliga lacken att producera en perfekt reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70005.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.