Hur du ändrar nedre kylarslangen på en Impala SS

Om du har planerat att spola kylsystemet i din Chevy Impala SS, måste du först ta bort den nedre kylarslangen så fluiden spolar genom motorblocket och du kan ta bort den från motorn. Att misslyckas med att ta bort slangen innan en motor flush kan skapa tryck, som kan spränga en slang eller kylare. Du kan ta bort den nedre kylarslangen ganska snabbt med några enkla handverktyg. Saker du behöver
Ramper
Catch kan
Tänger
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kör din Impala SS på en uppsättning ramper att vinna markfrigång för att komma nedre kylarslangen. Applicera i nödbromsen för att hålla fordonet från att rulla av ramperna medan du arbetar på det.
2

Placera en fångst burk eller en hink under kylaren avloppet ligger på nedre vänstra sidan av radiator. Öppna avloppet genom att vrida den moturs med en tång.
3

Ta bort klämman som håller slangen på kylaren med en platt skruvmejsel och dra slangen från radiator. Dränera vätska från kylarslangen i hinken.
4

Ta bort klämman som håller kylarslangen på motorblocket med en platt skruvmejsel och dra kylarslangen bort av motorblocket . Dränera vätska från motorblocket i hinken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69511.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.