Rutiner för Flushing en Radiator

livet på din radiator kan minskas om man fortsätter att tillåta rost och andra farliga rester för att bilda inom den . En radiator flush är när du tömma och fylla , fordonets kylsystem . Att ha kunskap om korrekta spolning en radiator är avgörande för fordonsunderhåll . Tidsramen

Din motor beror på en ren radiator för att hålla det ordentligt kyld hela tiden. Däremot kan en radiator flush göras på en mindre frekvent än ett oljebyte . Genom att ha det spolas ungefär en gång var 24 månader , är du vidtar åtgärder för att hålla kylaren och motorn i trim .
Kostnad

Kostnaden för spolning en radiator kan variera från en bilverkstad till nästa . Vara beredda att betala så mycket som $ 150 för denna tjänst . Variabler såsom fordonstyp , modell och år skulle kunna spela en roll i att bestämma priset .
Rutiner

steg som används till att spola en radiator är ganska enkel och brukar avslutas med bilverkstad på under 20 minuter . Under processen , är äldre vätska dräneras från din bil kylsystem och ersätts med ny kylvätska , samt en tillsats som stoppar rost från ombyggnad i din radiator .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69829.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.