Trasigt element

En trasigt element kan inte riktigt kyla bilens motor . Radiatorer förlitar sig på termodynamik för att hålla din motor från överhettning , skyddar din motor från skador . Symptom

Den mest uppenbara symptom på ett trasigt element är överhettning av motorn , uppenbart på temperaturmätaren .
Orsaker

Ett trasigt element och överhettning av motorn kan orsakas av något som hindrar din radiator förmåga att samla in varm vätska från din motor och pumpar det till radiatorn där den kan kylas med luft från bilens rörelser och kylarens fläkt . Detta kan vara något så enkelt som en spricka och läcka i dina värmeelement , vilket gör att fluiden att strömma ut , eller det kan vara en igensatt rör i förhållande till värmeelementets hindrar flödet av vätskan, eller det kan vara en trasig fläkt .
< br >
Diagnostisera problemet
p Om din motor är överhettad , först stänga av motorn och kontrollera om din radiator behöver vätska . Använd inte bara handen för att öppna kylaren när motorn är överhettad eftersom det lätt kan bränna dig . Ofta kommer din radiator behöver bara vätska . Om din radiator har tillräckligt med vätska , är problemet troligen obstruktion av vätskan cirkulation eller en trasig fläkt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69817.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.