Hur du ändrar en termostat på en 1999 Oldsmobile

Om du behöver ändra termostaten i 1999 Oldsmobile, behöver du grundläggande handverktyg, några dollar för byte termostat och RTV packning maker för att slutföra jobbet. Om du har märkt att din motor hade rinnande varmt, kan detta vara allt det tar för att hålla din åldrande Oldsmobile på vägen i många år framöver. När termostaten slutar fungera, motorn blir överhettad, och när detta sker på en motor som har höga miles, kan det orsaka flera problem som kan orsaka behovet av att se över motorn. Saker du behöver
Skruvmejsel
Bucket
Wrench
bomull handduk
Scraper
1999 Oldsmobile termostat
RTV packning Maker Review bandklämma
Show Mer Instruktioner
1

Avlägsna kylarslangen från termostathuset genom att bända den gamla klämman off av slangen med en skruvmejsel. Dra slangen bort från termostathuset.
2

Ta bort skruvarna som håller termostathuset på insugningsröret av Oldsmobile med en skiftnyckel. Med bultarna bort, lyft upp på termostathuset för att ta bort den från grenröret.
3

Dra den gamla termostaten ur insugningsröret och plugga hålet med en handduk.

4

Skrapa den gamla packningen bort av insugningsröret med ett rakblad eller en skrapa. Inte får något av den gamla packningen i insugningsröret.
5

Avlägsna handduk från hålet i insugningsröret och placera den nya termostaten på plats. Termostaten kommer att markeras för att indikera vilken ände ska placeras in i insugningsröret.
6

Lägg en sträng silikon RTV packning Maker på den nedre kanten av termostathuset och sedan skruva tillbaka hållaren insugningsröret av Oldsmobile.
7

Placera ett band klämma på kylarslangen och säkra kylaren tillbaka slangen på termostathuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69512.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.