Så för att förhindra motorskador Efter Överhettning

Överhettning är inte bara ett tecken på att något är fel med din bil , kan det också orsaka ytterligare skador såsom ökad slitage , blåser en topplockspackning och blåsa kylaren eller kylarslangen . Det är viktigt att förhindra ytterligare skador på motorn efter överhettning som förklaras här . Instruktioner
1

stängde genast av motorn när bilen startar överhettning . Steam flyr från under huven , en droppe i oljetryck , en droppe i vattennivå och generella skillnader i hur fordonet kör kan alla vara tecken på att din bil är överhettad .
2

Pop huven på fordonet så att den varma luften kan ventileras ut snabbare. Detta kommer att kyla motorn ner snabbare hjälpa till att förhindra ytterligare skador. Efter att motorn kyles , tillsätt vatten till vattenbehållaren och byta ut kylvätskan .
3

Tow fordonets hem eller till en mekaniker , om möjligt. Motstå lusten att köra fordonet efter att den har svalnat kommer att förhindra ytterligare skador och kunde spara pengar på lång sikt .
4

Fixa problemet så snart som möjligt . Att förstå vad som orsakade att motorn överhettas i första hand är ett bra ställe att börja . Överhettning orsakas oftast av en fast termostat , igensatt kylare , hål i kylarslangen eller en defekt kylfläkt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69121.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.