Hur man använder ett ägg för att fixa en Auto Radiator

När bilens kylare har sprungit läck, det finns flera tillfälliga snabba lösningar som låter dig få till en reparation facility.One innebär knäcka ett ägg i din radiator. Den vita av ägget tillagas av värmen från kylarens vatten. Den kokta ägget färdas sedan genom hela ditt kylsystem tills det kommer till läckan, där trycket av de ut-strömmande vattnet tvingar kokta ägget i hålet i kylaren, tillfälligt ansluter den. Tänk på att sådana reparationer är bara tillfälliga och permanenta reparationer måste göras så fort som möjligt. Saker du behöver
Rag
3 ägg
Bowl
Hålslev (stor)
Visa fler instruktioner
1

Fyll kylaren med vatten som inte redan har fyllts.
2

Kör bilens motor i 20 minuter, eller tills vattnet i kylaren är varm. Titta motorns värme mätare. När vattnet är varmt, vänta 15 minuter för vattnet att svalna tillräckligt så att du kan ta bort kylarlocket.
3

Break tre ägg i en skål, är noga med att inte bryta något av oken. Använd en stor hålslev för att försiktigt ta bort äggulorna, lämnar tydliga rinnande delen i skålen. Äggulorna får kokas och ätas eller kasseras. En trasa över den varma kylarlocket när kylaren har svalnat i 15 minuter
4

Place. Tryck ned locket och vrid motsols tills du känner motstånd. Lyft locket rakt ut från tryckpunkten. Starta bilens motor.
5

Häll långsamt de tre äggvitor i vattnet i radiatorn. När alla äggvita är i kylaren, byt kylarlocket genom att trycka ned locket och vrida den medurs tills ett motstånd känns.
6

Idle motorn tills kylaren har blivit ansluten med kokta äggvitor och läckaget slutar. Tillsätt mer vatten till radiatorn vid behov genom att ta bort kylarlocket såsom tidigare beskrivits och tillsätta vatten tills kylaren är full. Sätt på locket och kör sakta till en reparation station, där kylaren kan repareras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69859.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.