Hur Spola en Toyota Windom Radiator

Motor slam kan bygga upp i en Toyota Windom radiator, orsakar venerna att överföra vätska genom motorn för att täppa upp och termostat som reglerar motorns temperatur att misslyckas. För att förhindra detta, spola kylaren. Resultatet kommer att vara en radiator som är korrekt kan kyla fluiden som flyter genom den, sålunda förbättra den totala motorns livslängd. Saker du behöver
Ramper
3-liters hink
Tänger
Stor avfallsbehållare
Slang
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Kör Windom på en uppsättning av front-end ramper och säkra parkeringsbromsen. Detta ger enklare tillgång till den nedre delen av kylaren.
2

Placera en 3-liters hink under den plats där den nedre kylarslangen ansluts till kylaren. Pressa klämman som håller slangen på kylaren med en tång och dra kylarslangen från kylaren. Låt kylarvätska rinna in i skopan.
3

Avlägsna tanklocket sitter på toppen av kylaren och placera en slang som är ansluten till en vattenkälla i kylaren filler pipen.
4

Ta hinken full av kylarvätska och tömma den i en stor behållare för destruktion. Placera skopan tillbaka under värmeelementet att fånga spolvattnet.
5

Vrid slangen på och spraya insidan av kylaren för att spola bygga upp ur kylaren. Flytta slangen i ett spiralformigt sätt att få båda sidor av radiatorn. Fortsätt tills det vatten som kommer ut ur botten av radiatorn är klar igen.
6

Fäst nedre kylarslangen tillbaka på kylaren med klämman som tidigare togs bort.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69528.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.