Problem med Malibu Motorpackningar

Den 3,1 L motor Chevrolet Malibu kan uppleva problem med läckage av kylvätska . Källan till de problem är packning i insugsröret . Den ursprungliga utrustning Packningen kan inte täta de anpassade punkterna i insugningsröret och cylinderhuvudet . Läckor

Två typer av läckage uppstår när insugningsröret packning misslyckas . En intern läcka uppstår när kylmediet blandas med olja. Oljan kommer att visas för mjölkvit till färgen. En andra typ av läckage är den yttre läckage . Kylvätska kommer att streama på sidan av motorblocket och på marken under bilen .
Värme - kylningscykler

Motorn genomgår en värme och kyla cykel . Efter ett visst antal uppvärmning och avkylning packningen kommer inte garantera korrekt parning av insugningsröret och topplocket . När de mötande delarna är dåligt , kommer en intern eller extern läckage uppstå .
Dex -cool Problem

1999-2003 Chevrolet Malibu använder General Motors utökade kylvätska heter Dex - Cool . Denna kylvätska produkt är orange i färgen . Dex - Cool korroderar packningen insugningsröret från insidan . Plastmaterialet runt kylmedelsfördelningsledning porten går sönder och , som ett resultat av detta slitage kan en läcka visas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/70118.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.