Felsökning halvljuset på en 1990 Lincoln Town Car

Om halvljuset strålkastare på din 1990 Lincoln Town Car börjar fel, bör de bytas ut så snart som möjligt för att öka nattetid synlighet och förebygga mot olyckor. Halvljuset strålkastare på din Town Car har tre huvudsakliga orsaker till funktionsstörningar. De elektriska kontakterna potentiellt kunde ha lossnat, kan halvljuset lampan har bränt ut, eller strålkastaren säkringen kan ha poppat. Fastställande något av dessa problem är enkel och kräver bara några minuter att göra. Saker du behöver
Latexhandskar
ersätter 9004-glödlampor
18A utbytessäkring
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Lincoln Town Car motor och öppna huven. Sätt på dig ett par latexhandskar.
2

Öppna luckan ovanför strålkastaren och lätt ryck på den elektriska kontakten på baksidan av strålkastaren. Det ska vara säkert anslutna till strålkastarenheten. Om det inte är, koppla in den ordentligt. Om halvljuset strålkastare fortfarande fungerar, kan lampan behöver bytas.
3

bort den elektriska kontakten genom att dra ut den ur aggregatet. Ta bort låsringen från halvljus glödlampan genom att vrida den moturs. Den halvljus glödlampan är den översta lampan på strålkastarenheten. Skjut ringen från glödlampan.
4

Dra den gamla glödlampan ur aggregatet och skjut en ersättare 9004-glödlampor i aggregatet. Skjut ringen på den nya glödlampan och vrid den medurs för att låsa den på plats.
5

Anslut den elektriska kontakten och stäng luckan. Om halvljuset strålkastare fortfarande fungerar, kan problemet vara en trasig säkring.
6

Ta bort locket från säkringsdosan under huven. Leta reda på numret 12 säkringen och inspektera den. Om metallstång insidan av säkringen är trasig, måste den bytas ut.
7

Dra den gamla säkringen ut och ersätta den med en ny 18A säkring. Sätt tillbaka locket på säkringsdosan och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66268.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.