Min Nissan 370Z Har överhettning Problem

Nissan 370Z , en kompakt sportbil tillgänglig med en V6-motor , infördes 2008 . Även om 370Z var mottagare av Consumers Digest Best Buy Award , är det inte befriad från mekaniska problem . I synnerhet , lider 370Z från överhettning på grund av motorproblem . Problem

Nissan teknisk service bulletiner ( TSBs ) anger att de 2009 och 2010 370Z modeller lider av överhettning på grund av motorns oljeläckage . En motor låg på olja kommer sannolikt att överhettas eftersom den inte riktigt kan smörja och kyla motorns komponenter . TSBs rapporterar att motorolja läcker ofta åtföljs av " ovanliga " motorljud .
Orsaker

Låg motorolja kan orsakas av en mängd olika saker , bland annat felaktiga mätare , dålig oljekvalitet , en utsliten oljefilter eller en trasig oljepump . Var och en av dessa problem bör markeras med en " låg motorolja " varningslampa .
Solution

Innan du utför reparationer , du eller en professionell bör lägg oljekvalitet motor till bilen och byta oljefilter . Om oljetrycket är lågt och överhettning kvarstår , kan oljepumpen behöver bytas . Om oljepumpen är inte den skyldige , kan motorn kräver en översyn .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67966.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.