Inte tillräckligt med bränsletrycket i min 2000 Blazer

Den 2000 Chevy Blazer kräver ett bränsletryck på mellan 58 och 64 pounds per kvadrattum . En trycknivå under detta intervall kan tyda på ett problem med bränslepumpen , bränslefilter eller bränsle tryckregulator. Bränslepump

bränslepumpen och bränsle sändande enheten finns i bränsletanken. Dessa komponenter är ansvarig för att skicka bränsle till motorn och producera den nödvändiga bränsletrycket i systemet. Om någon av dessa enheter är felaktig , kommer trycknivån i bränslesystemet sjunker sannolikt under rekommenderade nivåer .
Bränslefilter

Bränslefiltret sitter under bilen , monterad på insidan av ramen järnväg. Om filtret blir igensatt , kan det hindra bränslepumpen från att leverera ett tillräckligt flöde av bränsle till motorn och sänka bränsletrycket .
Bränsletrycksregulator
< p> bränslet tryckregleringsventil är en cylindrisk , metallkanister belägen på bränsleskenan , nära inloppsröret . Den innehåller en fjäder - ventil som blöder för mycket bränsle och tryck . Om ventilen blir igensatt , kan det fastnar i öppet läge , så att för mycket bränsle för att återvända till tanken och minska bränsletryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67958.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.