1998 Honda Accord överhettning Problem

Honda Accord , introducerades i USA under 1982 , är ett medelstort fordon finns i coupé och cabriolet . Den Accord är en av de mest respekterade , bäst konstruerade och pålitliga fordon tillgängliga , enligt Edmunds.com . Avgasåterföring

MSN Auto rapporterar att ett vanligt problem med 1998 års Accord sin avgasåterföring ( EGR ) , vilket bidrar till att minska din motor koldioxidutsläpp . I synnerhet Accord EGR ventiler och passager är benägna att misslyckas . En skadad EGR resulterar i dålig luftflöde och kylning , vilket kan leda till att motorn överhettas .
Oljefilter

National Highway Traffic rapporter Safety Administration som under 2004 , det fanns flera tekniska servicebulletiner utfärdade angående 1998 års Accord s oljefilter . En brist oljefilter kan leda till överhettning och motorslitage . Se till att du använder rätt motorolja vid byte av filtret , eftersom fel olja kan bidra till motorn överhettas .
Kylvätska Läckage

AA1Car.com rapporter att den vanligaste orsaken till överhettning av motorn är kylvätska läcka . Honda TSBs visar att en möjlig orsak till överhettning är kylarvätska läcker in i oljetråget . Om detta inträffar , är det antagligen en skadad kylare hus . Om din radiator inte får en tillräcklig mängd kylvätska , är det mer sannolikt att överhettas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67397.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.