Felsökning av en 2007 Toyota Corolla CE

Toyota Corolla lanserades första gången 1966. Det har gått igenom många re-design och uppgraderingar i sin 45 åriga historia. År 2007 blev den enskilt mest sålda bil, med mer än 35 miljoner sålda sedan start, enligt Toyota. Från tid till annan kan du behöva felsöka 2007 Toyota Corolla CE om bilen inte fungerar korrekt. Felsökning ett fordon börjar med att identifiera var problemet är, sedan eliminera möjliga orsaker till det. Instruktioner
1

Kör din 2007 Toyota Corolla och iaktta några ovanliga ljud eller vibrationer som kommer från bilen. Om bilen drar åt ena sidan av vägen, eller känns som det är något skaka från sida till sida, så ska du ha inriktningen av det inspekterade bilen. Om de inte åtgärdas, kommer däcken på din Corolla slits ojämnt och kommer att behöva bytas ut snart än de normalt skulle.
2

Slå på luftkonditioneringen och fläktmotorn och bekräfta att båda fungerar korrekt. Om fläktmotorn inte fungerar alls, öppna säkringsdosan och använda den medföljande säkring pincett för att ta bort säkringen för fläktmotorn. Inspektera plast änden av säkringen för att se om metallbandet är bruten. Om så är fallet, är säkringen gått och behöver bytas.
3

Observera hur din Corolla svarar när du använder gaspedalen. Om bilen tvekar något du kan ha en pluggad bränslefilter. Förbränningsmotorer kräver rätt blandning av luft och bränsle för att de ska fungera korrekt. Om det inte finns tillräckligt med bränsle komma in i cylindrarna då bilen kan köras grov eller du kan märka en minskning i acceleration. Stäng av Corolla off, öppna huven och ta bort in-line bränslefiltret. Om filtret är ansluten ersätta det med ett nytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67933.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.