Felsökning av en Niehoff Generator

C.E. Niehoff och Co är specialiserat på tillverkning av tunga, borstlösa generatorer för nischmarknader. Niehoff generatorerna är konstruerade för att möta behoven hos marina, bussar och utryckningsfordon. Massiva generatorer är också tillgängliga för militära fordon, tåg, gruvmaskiner och lantbruksmaskiner. Enligt sin hemsida, kräver Niehoff generator unika design mindre hästkrafter och bränsle för att leverera hög energiproduktion än de flesta generatorer. Även sådana kraftfulla generatorer som Niehoff, men kan förlora makten. Testa din generator för att se om den behöver bytas ut. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta i ett väl ventilerat och väl upplyst område. Pop huven och stötta upp.
2

Identifiera generatorn. Generatorer är alltid på framsidan av motorn och är remdriven. Niehoff generatorer är runda, cylindriska och tillverkad av aluminium med en inre fläkt synlig bakom remskivan på framsidan av generatorn. Det kommer också att vara en etikett som identifierar den som en Niehoff produkt.
3

Inspektera generatorn för skador, rost eller korrosion. Kontrollera spänning i bältet. Bältet på generatorn bör vara stram, utan någon lek. Inspektera batterianslutningarna till terminalerna för glapp eller korrosion, vilket kommer att hämma strömmen som flyter till batteriet, vilket gör att generatorn att arbeta hårdare än det borde.
4

Fäst positiva, röda änden av en voltmeter till den positiva, röda terminalen bulten på batteriet, anslut sedan den negativa änden till den negativa inlägg. Dra runt motorn och kontrollera voltmetern skärm för utspänning på generatorn. Se din bruksanvisning för prime spänning för just din Niehoff generator.
5

Inspektera generatorn igen när motorn dras runt. Lyssna efter ljud, vilket kan innebära en diod har kortslutits eller mechanicals gnider emot varandra. Leta efter överdriven rörelse eller vibration, vilket innebär generatorns skruvar är lösa, eller om bältet inte ordentligt åtdragna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65789.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.