Hur man kontrollerar för bränsletillförsel i en Plymouth Voyager

The Plymouth Voyager minivan debuterade 1974 och krediteras med att vara ett av de fordon som skapade marknaden för minivan i Nordamerika. Den tillverkades under Plymouth namn fram till 2000 då det blev Chrysler Voyager vid uppsägning av Plymouth som sitt eget varumärke. Voyager Själva namnet pensionerades 2004 och bilen bytte namn till Chrysler Town & Country. Instruktioner
1

Kontrollera Voyager modellen system bränsletillförsel Om motorn startar går ojämnt, stannar ute i trafiken eller startar inte alls.
2

Lindra bränslesystemet tryck. Hitta centrum kraftdistribution och koppla bränslepumpens relä. Starta motorn och låt den gå tills den stannar. Slå av tändningen och koppla bort den negativa batterikabeln.
3

Koppla bränsletrycket slangen sensor vakuum. Kontrollera om bränsle i raden. Om det finns bränsle i ledningen, är det bränsletillförsel problemet troligen orsakas av en defekt bränslepump tryckregulator. Om inget bränsle finns i ledningen, sätter du tillbaka vakuumslangen och fortsätta med bränsletillförsel diagnostik. Utanför bränsletrycket testport cap
4

Twist och bifoga en tryckmätare till bränsletryck ventilen. Anslut den negativa batterikabeln och starta motorn. Kontrollera mätaren. Det måste registrera cirka 50 psi. Tryck som är för hög indikerar en felaktig tryckregulator. Lågt tryck indikerar ett igensatt bränslefilter eller en trasig bränslepump.
5

Skär motorn, avlasta trycket i systemet igen och ta bort den negativa batterikabeln.
6

Höj Plymouth Voyager så att du kan komma åt undersidan av fordonet och stödja gastank med ett andra uttag. Ta bränsleledningarna till bränslepumpen. Ta bort remmarna och stagen som håller bränsletanken. Sänk tanken och ta bort bränslefiltret.
7

Undersök filtret för träskor och byt ut vid behov. Om det inte finns några träskor är bränsletillförsel problemet troligtvis orsakad av en uppdelning i bränslepumpen själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63784.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.