Felsökning GMC Truck Problem

GMC lastbilar inkluderar flera varningssignaler som kan användas för att felsöka problem i fordonet. Dessutom, kan symtom som uppträder tillsammans med sådana problem också användas för att identifiera vissa frågor samtidigt som det eliminerar andra. Problem med en GMC lastbil kan relateras till motorn, elsystem eller någon annan komponent i lastbilens operativa system. Dessa typer av frågor kan identifieras och korrigeras genom att följa några enkla felsökningssteg. Saker du behöver
Reservsäkringar
Visa fler instruktioner
1

lampor Övervaka varning. Varningslampor som tänds i stafett kombiinstrumentet meddelanden som identifierar problem. Utöver de vanliga ljus, som "Check Engine," nyare ljus, som en låg däcktryck varningslampa, kan visas på senare GMC truck modeller. Vissa lampor, liksom airbag beredskap ljus, kommer på kort vid start och sedan gå ut. Om lampan lysa och åtföljs av ett klockspel, bör du kontakta en återförsäljare för korrigerande åtgärder.
2

Var medveten om fysiska symtom. Om bilen inte beter sig som normalt förväntas, kan sådana frågor vara symtom på större problem. Dålig hantering kan tyda på lågt däcktryck, så det skulle vara klokt att kontrollera luftnivåerna i däcken. Oväntad motor har stannat kan innebära att bensintanken är tom, fyll det. Bullriga bromsar kan innebära bromsbeläggen måste kontrolleras för slitage.
3

Kontrollera säkringsdosorna. Om elektriska delar sluta fungera, liksom minnet sätet, till exempel, kan en trasig säkring vara problemet. Om, när du trycker på din stol minnesknapp det inte fungerar, byt säkring. Sitsen Säkringen är i inre kabinen säkringsdosan och är placerad under den vänstra sidan av ratten. Det finns också en extra elcentralen i motorrummet som håller hög strömstyrka säkringar, som bränslepumpen. Konsultera indexet på locket till säkringsdosan och byt säkring - med den medföljande säkringen avdragare - för motsvarande problem del. Använd som säkringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67714.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.