Hur berätta om en vattenpump Is Broken

Bilar kräver en hel del underhåll , eftersom varje komponent spelar en roll för att säkerställa att ditt fordon fungerar korrekt . Vattenpumpen uppgift är att stödja kylsystemet. Den utför en cirkulär process , flytta kylvätska från kylaren , hela motorn och sedan återvänder till pumpen . Däremot omfattar detta endast en liten del av din motorns kylsystem , som även omfattar kylaren , termostat och slangar . Med detta i åtanke , är det viktigt att du diagnostisera ett problem med ditt vatten pump så att du kan bekräfta eller utesluta dess roll i ett dåligt fungerande kylsystem . Instruktioner
1

Lyssna på din bil . Om du hör ett skrikande ljud som kommer från din motor , är en trasig vattenpump en möjlig orsak .
2

Titta under bilen . Om du märker pölar eller droppar kylvätska på marken under bilens motor , då kylmediet läcker . Detta är en indikation på en trasig vattenpump . Detta är faktiskt ett skydd utformad i vattenpumpen. Känd som en " skvallerhål , " Detta hål läcker framkommit att några av pumpens förseglingar bryts .
3

Övervaka din motorns värme . Alla fordon har mätare som visar motorns värme nivå . Om du märker att termometern visar en högre värme nivå än du normalt ser , då är det ett problem med ditt kylsystem . En möjlig orsak är att vattenpumpen inte kan cirkulera kylvätska ordentligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/68369.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.