Strömavbrott på en Chevrolet Diesel 6.5 Turbo

dieselmotorer beroende av komprimering av en blandning av luft och bränsle för antändning . Turboladdning gör dieselmotorer fungera mer effektivt . Medan turboladdare ökar effekt och effektivitet på en dieselmotor , men de skapar också möjligheter för fler fel . Boost Sensor

Chevrolet 6.5L använder en boost sensor för att känna av hur mycket extra luft skickas in i motorn . Om boost sensor fel , går lastbilens elektroniska styrenhet i felsäkert läge för att förhindra motorskador . Som ett resultat, är motorns effekt minskas kraftigt . Byte av boost -sensorn kommer att eliminera problemet.
Överhettning

Medan Chevrolet 6.5L motorn utnyttjar värmen som skapas av motorn för tandning i stället för tändstift , motorn kan fortfarande överhettas . När motorn blir överhettad kan det inte riktigt tända luft -och bränsleblandningen och det förlorar ström som ett resultat .
Turbo

turboladdare i Chevrolets 6.5 L' s motor komprimerar luften och skickar den till motorn . Eftersom turboladdaren från motorn med ytterligare luft , om turboladdaren krånglar motorns hästkrafter kommer att minska. Byta eller ombyggnad turboaggregatet kommer att lösa problemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67713.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.