Felsökning CJ5 Vindrutetorkare

Den CJ5 är en av en lång rad Jeepar, den första i raden infördes på 1940-talet. Det är bra att veta hur man fixar vindrutetorkarna i alla fordon. Om du hittar dig själv fastnat på vägen i en regnstorm med trasiga vindrutetorkare, kommer du inte att kunna köra din CJ5. Du kan felsöka CJ5 vindrutetorkare från hemmet själv utan att behöva ta bilen hela vägen till återförsäljaren. Du kan göra det här jobbet i ungefär en halvtimme och inga speciella verktyg behövs. Saker du behöver
Glasrengöringsmedel
Cloth
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och titta på motorn för vindrutetorkarna. Om ledningarna ansluter batteriet är löst, kommer de att behöva justeras så att de är täta. Kontrollera kopplingen som förbinder motorn och armarna torkar samt att se till att det är inga problem där. Det kan vara något fel med den kontakt som ansluter motorn till batteriet. Motorn och pluggen kan båda bytas.
2

Kontrollera att säkringen fungerar. Öppna locket säkringen panelen på förarsidan streck under rattstången. Hitta torkar säkringen på bilden inuti. Säkringen kan ibland bedömas bara genom att dra ut den med säkringen avdragare för att se om den är bränd. Det kanske ser helt normalt, dock. Byt ut säkringen ändå, bara för att se att det är inte problemet.
3

Rengör torkararmarna, blad och vindruta noga med fönsterputs och en trasa. Om någon av dessa är alltför smutsiga, de kunde vara källan till problemet.
4

reda genom en Biltema eller katalog där för att köpa nya torkarblad. Det är bäst att ersätta alla de torkar delarna, i de fall det finns ett problem med någon del av bladet systemet.
5

Bedöm torkararmarna för skador. De kommer inte att fungera korrekt om det finns problem med fjädrar eller armar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67357.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.