Felsökning av en förgasare Baktändning

Förgasare slå tillbaka kan uppstå från tid till annan , och kan vara irriterande . Generellt ett högt ljud , som låter som en explosion , utvisas från förgasaren , medan motorn är i viloläge eller efter att bilen har precis blivit avstängd . Detta kan orsakas av olika funktionsstörningar såsom felaktigt justerade förgasare . Den genomsnittliga föraren kan diagnostisera problemet med hjälp av några enkla felsökning tekniker . Instruktioner
1

Låt motorn svalna innan du stänger av den. Låt bilen gå på tomgång i minst 15 till 30 sekunder innan du stänger av den .
2

Byt bränsle som du använder i din bil till en icke - alkohol- typ . När bränsle som innehåller alkohol används i ett fordon , orsakar det att motorn går varmare , vilket kan orsaka slå tillbaka .
3

Justera förgasaren för att minska slå tillbaka . Ibland förgasaren behöver smärre justeringar för bästa prestanda . Har en professionell göra justeringen för dig .
4

Kontrollera anti - efter - brand solenoid om du har en installerad. Få en professionell för att kontrollera om det är installerat och fungerar korrekt , och låt honom åtgärda problemet om det behövs .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65675.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.