Hur att injicera färgämnet i Air Conditioner

Om bilens luftkonditionering har slutat blåsa kall luft, det mest sannolikt har en läcka. Eftersom kylmediet inte kan få ut ur systemet på egen hand, måste det lämna genom ett hål någonstans. För att reparera luftkonditioneringen, måste du hitta läckan genom att injicera ultraviolett färgämne i ditt AC-system. Saker du behöver
AC läcksökning kit
Visa fler instruktioner
1

Följ slangarna luftkonditionering till underkant luftkonditionering montering. Skruva av locket. Det kommer sannolikt att märkas med ett "L", men om inte, är det passande längre från kondensorn (som ser ut ungefär som en bils kylare).
2

Fäst röret som är anslutet till färgämnet kapseln till Schrader ventil som var utsatt när du skruvat loss "L"-lock. Du kommer att fästa slangen genom att placera den på Schrader ventil och skruva fast den på eller genom att trycka ner och hålla på.
3

Skruva botten av färgämnet kapseln för att tillåta färgämnet att flöda in i systemet. Du behöver inte mycket, bara några sekunder värda. Läs instruktionerna på färgen läcksökaren kit för att avgöra exakt hur mycket färg du ska lägga i.
4

Ta slangen från den låga sidan montering och ersätta sin mössa.
5

Kör luftkonditioneringen på full blast så att de färgämnet kommer att fly från läckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66894.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.