Plymouth Breeze Hastighetsmätare Problem

The Plymouth Breeze har flera rapporter och tekniska bulletiner tjänster (TSB) om hastighetsmätaren problemen Breeze ägare upplever. Både mekaniska och elektriska problem uppstår med hastighetsmätare på Breeze. Hastighetsmätaren på instrumentpanelen för Breeze informerar föraren om sin aktuella hastighet och kört miles. Speed ​​Sensor Problem

Plymouth Breeze är att ha ett kontinuerligt problem med hastighetssensorn korrodera. När korroderar hastighetssensor, påverkar det hastighetsmätare och farthållaren och gör det svårt att byta växel. Hastigheten Sensorn är placerad på transmissionen och är mottagliga för väg skräp som kan korrodera anslutning av varvtalsgivaren orsakar det att misslyckas, om dålig kontakt sker vid kontakten kontaktpunkterna hastighetsmätaren inte fungerar. Den Plymouth ägaren måste ta Breeze in generalagenten för att få denna del ersättas och anslutningarna rengöras.
Problem med ledningarna

TSB publiceras av tillverkaren av Plymouth Breeze angående problem med ledningarna som påverkar instrumentpanelen. Hastighetsmätaren och de andra mätarna kanske inte fungerar eftersom ledningsnätet är inte korrekt skarvas. Två TSBs publiceras som de korrekta sättet tekniker är att skarva kablaget, och om skarvning inte löser problemet, då ett helt nytt kablage måste installeras i vinden.

Hastighetsmätare mekanik

Hastighetsmätaren på Plymouth Breeze sviktar eftersom mekaniken i instrumentet sönder. Denna enhet använder en nål som pekar på nummer på en urtavla, nålen mekanik på hastighetsmätaren har varit föremål för rapporter och klagomål om brott under drift. Många av dessa rapporter uppger att de små kugghjulen som tur hastighetsmätaren nålen lossnar eller går helt under normala körförhållanden. Den enda korrigering för detta hastighetsmätare problem i Plymouth Breeze är att ha hela hastighetsmätaren enheten bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66886.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.