Saturn Ion Power Steering Problem med

Under 2003 släppte Saturnus, en bil tillverkande företag som drivs av General Motors, en fyradörrars sedan kallas Ion. Finns även i en två-dörrars Coupe modellen har Ion marknadsförs som en prisvärd bil som var säkert att köra, med hopp om att locka yngre förare. Tyvärr uppstod många säkerhetsfrågor snabbt med Ion, inklusive problem med styrmekanismen. Steering Wheel Key Release

Enligt klagomål som finns på consumeraffairs.com, upplevt många Saturn Ion ägare problem med sin ratt kolumnen och tändning. Klagomål har gjorts om nyckeln fastnar i tändningslåset, hindrar bilen från att stänga. När du försöker ta bort nyckeln, kommer nyckeln inte vika. När den inges i tändningslåset, kommer tändningen slås inte att stänga av bilen utanför och det kommer inte att släppa knappen. Detta kan låsa rattstången i vissa fall.
Servostyrning

Klagomål inloggade consumeraffairs.com och All World Auto klagomål sektionen tillstånd att ION s servostyrning går ut under slumpvis. När servostyrning misslyckas, gör det att vrida ratten på bilen extremt svårt. En hel del muskler som krävs för att vända en ratt utan servostyrning, vilket är osäkert om du inte är van vid att köra utan den.
Transmission

Medan driva sin Ion, har vissa ägare klagat på att deras sändningar misslyckas. När detta händer, de klagomål rapporterar att förarna inte kan växla om och, i vissa fall, inte kan få sin bil att gå mer än 30 till 35 mph. Medan manövrera bilen i detta tillstånd, kugghjul mal ihop och styrningen blir svår. Rapporter om detta problem har gjorts till konsumentfrågor. Redovisas på både consumeraffairs.com och allworldauto.com
Farthållare

har vissa Saturn Ion ägare klagade på att farthållningen funktionen går in och ut under körning. När detta händer, rapporter hävdar att bilen rycker som farthållaren misslyckas, vilket är farligt när du kör i höga hastigheter, eftersom det hämmar din förmåga att styra ett säkert sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65543.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.