Intermittent Överhettning i en PT Cruiser

Chrysler PT Cruiser infördes 2001 . Det är en retro - stil fordon finns i femdörrars halvkombi och två - dörrars cabriolet modeller . Edmunds.com rapporterar att PT Cruiser erbjuder en unik design , fast hantering och en rolig körupplevelse . Trots sin första framgång , var PT Cruiser avbrytas av Chrysler under 2010 . Termostat

Chrysler Technical Service bulletiner ( TSBs ) indikerar att överhettning är ett allvarligt problem med många PT år Cruiser modell . Auto Nötkött , vilket är en databas som innehåller klagomål , TSBs och återkallanden , rapporterar att termostaten ersättning är en vanlig reparation för att bromsa PT Cruiser är överhettning . En brist termostat kan resultera i överhettning , eftersom det inte längre kan reglera motorns temperatur och kylvätska radiatorflöde .
Cylinderhuvud

Chrysler TSBs tillstånd att PT Cruiser s topplockspackning är en oroshärd som kan leda till överhettning . En topplockspackning ansvarar för tätning av en motorns förbränningskamrar och passager kylmedel . En misslyckad topplockspackning kan leda till allvarlig överhettning av motorn .
Kylare fläktmonteringen

MSN Auto rapporterar att kylfläkten misslyckande är en vanlig orsak till överhettning i PT Cruiser . Kylarfläkt misslyckande kan leda till felaktig luftflöde genom kylaren , vilket resulterar i överhettning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67398.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.