Felsökning av luftkonditionering i en Lincoln Navigator

Problem med luftkonditionering kan vara ganska vanligt i bilar. Rädda dig själv en massa pengar genom att undvika en resa till återförsäljaren för att få problemet löst genom att följa några enkla steg för att försöka felsöka luftkonditioneringssystem i din Lincoln Navigator. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

se om problemet är så enkelt som en trasig säkring. Det är förmodligen en trasig säkring om temperaturen reglagen på instrumentbrädan verkar fungera korrekt, men har ingen effekt på luften. Säkringsdosan i en Lincoln Navigator ligger vid bromsen på nedre vänstra sidan av ratten. Bänd bort säkringen panelen täcker och hitta den trasiga säkringen.
2

Ta en titt på kontrollpanelen bredvid, om reglagen inte fungerar alls. Lossa först den negativa batterikabeln. Ta loss locket växelspak, och sedan den elektriska kontakten. Lossa skruvarna som håller trim locket på skift-panelen. Lossa de fyra clipsen att dra trim panel av. Addera 3

Dra de elektriska kontakterna, ta bort fyra skruvar, öppna ljudenheten täcka hela vägen, lossa klämmorna i varje hörn och ta bort panelen klimatkontroll.
4

Lyssna på fläktmotorn vara ordentligt arbeta medan motorn är igång med luftkonditioneringen kontroller inställd på hög. Justera dem från låg till hög för att se till fläktmotor buller ökar och minskar därefter.
5

Hitta fläktmotorn i en Lincoln Navigator under passagerarsidan undre kåpa. Skjut tillbaka mattan. Koppla den elektriska anslutningen från fläktmotorn, ta bort fyra skruvar och dra motorn ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63793.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.