Felsökning av en BMW Transmission

BMW är en mycket populär europeisk bil känd för effektiv gas körsträcka och tillförlitlighet med minimal service. Det kommer en tid i livet av bilen där du kan behöva veta hur man felsöker en BMW växellåda. Detta kan göras med en minimal mängd fri tid i bekvämligheten av ditt eget hem. Du behöver inte några speciella verktyg för denna verksamhet och detta gör att du ska kunna bedöma problemet innan närmar sig en mekaniker. Saker du behöver
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Starta bilens motor och låt den vara igång i ca 15 minuter.
2

Lyft upp huven på bilen. Hitta en öglehandtag för transmissionsolja på baksidan av bilens motor och ta bort det hela vägen ut.
3

Kontrollera att vätskan är rött och inte brända eller en brun- röd färg. När det gäller de sistnämnda frågorna, måste du ha överföringen kontrolleras och vätska spolas.
4

undersöka nivån av transmissionsolja på den nedre delen av oljestickan. Om vätskan inte mellan de högsta och lägsta markeringarna på oljestickan markör, tillsätt mer vätska tills rätt nivå uppnås.
5

Placera bilen i växel och lyssna efter ett gnisslande ljud. Kontrollera att det inte är så svårt att placera bilen i växel. Om någon av dessa är fallet, behöver du ta bilen till en mekaniker, eftersom det kan finnas flisas redskap eller skadade synchronizers.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67367.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.