Sun Machine 500 Vägbeskrivning

The Sun Machine 500 är en enhet som auto mekanik, både professionella och amatörer, kan användas för att diagnostisera en mängd problem med många olika delar av ett fordon. Denna maskin använder en datorskärm, tangentbord och mus, tillsammans med en uppsättning prober, som hjälper dig att snabbt avgöra om en del är felaktig. Det kan till och med skriva ut data för en viss del. Anvisningarna för att ställa upp denna utrustning för första användning tar bara några minuter att slutföra. Instruktioner
1

Vänd på "Power"-knappen på Sun Machine 500 till "On" läge. Vänta på operativsystem som ska startas upp. Första gången du slår på maskinen, kommer du in i en inställningsmeny där du behöver för att slutföra några steg innan du kan börja använda enheten.
2

Ange ägaren av maskinen i "Namn"-fältet på den första skärmen som visas. Klicka på "Bolaget" fältet, och använd tangentbordet för att ange namnet på det företag som använder maskinen. Om maskinen används för personligt bruk, kan du sätta ditt namn i båda fälten. Klicka på "Nästa" och klicka sedan på "Jag accepterar" på sidan Licensavtal.
3

Klicka på "produktnummer" fältet på nästa skärm, och skriv in den kod som kommer att finnas på äkthetsintyg som följde med maskinen. Klicka på "Nästa" och du kommer se en översyn av den information du har angett. Klicka på "Finish."
4

På nästa skärm, skriv in ditt namn eller företagets ägare namn i "Användarnamn" fältet. Ange inte något i fältet "Lösenord". Klicka på "OK" för att gå vidare till datum och tid skärmen. Klicka på klockan för att ändra tiden och klicka på kalendern för att ändra datum. Klicka på "OK" när du är klar.
5

På nästa skärm anger verifieringskoden som kommer att vara placerad på äkthetsintyg, och klicka på "OK." Ange vid uppmaning i installationsskivan i enheten och tryck på "OK." Vänta tills installationen statusfältet för att nå 100 procent. Du blir då ombedd att ange uppgraderingen skivan. Gör detta och tryck på "OK." Maskinen ska nu vara redo att använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67294.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.