Burning Gas & Tapping i Engine

Tapping i en bilmotor och en förlust av bränsleekonomi ofta varningssignaler som en motor har allvarliga mekaniska problem och kan behöva byggas om eller bytas ut. Dessa problem kan orsakas av hög körsträcka, fordonets ålder, försummelse eller fel på motorkomponenter och skadar motorn. Du ska ta bilen till en mekaniker för en grundlig diagnos om din motor har börjat göra knacka eller knackar tongångar. BRÄNSLEFÖRBRUKNING

När du sätter bensin i din bensintank, färdas genom bränsleledningar till motorn där det blandas med syre och förbränns, genererar kraft, som flyttar bilen. När ett fordon börjar konsumera mer bensin än den borde, pekar det oftast till ett mekaniskt problem. Ju hårdare en motor måste arbeta för att driva bilen, desto mer bränsle den förbrukar. När en motor är skadad eller körs under mindre än idealiska förhållanden, kan det förbrukar betydligt mer bränsle. Om din motor är att knacka, så är det inte kör på högsta effektivitet och din bil kommer att förbruka mer bränsle.
Motorolja

Motorolja tjänar flera syften i en bil motorn. Det håller de inre komponenterna smorda och ger en nivå av avkylning. När motoroljan läcker ut eller bränner av på grund av mekaniska problem, motorn tvungen att köra utan smörjning den behöver. Detta kan ohjälpligt skada motorns komponenter eller orsaka skevhet, resultatet av kontakten med andra delar eller exponering för friktion och värme.
Motor Tapping

kranen i en motor kan orsakas av flera villkor, men oftast är det ett symptom på kolvstång eller lyftare skador orsakade av överhettning, förlust av olje-eller multipel motorkomponenter slits ut. Mer än en av dessa frågor kan förekomma samtidigt, vilket orsakar motorhaveri. Tapping inträffar när metallkomponenter kommer i kontakt med andra metallkomponenter. När motorn arbetar effektivt, inte sådan kontakt inte förekommer och inga knacka ljud hörs. Addera Reparera motor Tapping
p Om bilens motor är att knacka, det enda sättet att reparera det är att antingen bygga om eller byta ut motorn. Detta är en dyr och typiskt tidsödande reparation. Det är inte ovanligt att ett fordon med en allvarligt skadad motor som drog till skroten eller säljas för delar i stället repareras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67293.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.