Vilka är orsakerna till Steering Rack Failure

Ratten - även känd som "kuggstångsdrivna" - består av flera delar och komponenter som gör det möjligt för föraren att styra riktningen av hela fordonet. Problem inom rattstången kan orsaka betydande fel, från lös till hård styrning. Även om symtomen är relativt lätta att upptäcka, kan orsaken till problem Rattstången bero på en rad olika frågor. Inner Tie Rod Eluttag

En av de viktigaste komponenterna i en rattstång är de inre dragstångsförlängningar uttag. Om dessa uttag blir slitna, kan flera olika symtom resultera kräver omedelbar ersättning. Ratten kan känna "lös" när du vrider den. Ratten kan också rotera, antingen vänster eller höger, av sig själv om föraren håller den på plats. Symtom på inre sockeln dragstångsförlängningar problem också kan tillskrivas helt orelaterade frågor, såsom däck förskjutning, så det är viktigt att diagnostisera problemet korrekt.
Stort vridmoment och bindande

stort vridmoment kan vara en annan fråga med avseende på både de inre och yttre hylsor dragstångsförlängningar inom kuggstångsdrivna. De vanliga symptomen på för stort vridmoment är hård styrning uppvisade när ratten är svår att slå i någon riktning. Alternativt kan korroderade inre dragstångsförlängningar uttag medföra samma fenomen som de korroderade kontakter kan orsaka ratten att hålla sig på ett ställe. Bindande frågor på staget plattorna inom rattstången kan också leda till problem med att vrida på ratten.
Yoke Justering

Rack och styrkolonner ofta behöver ett ok justering för att säkerställa att de fungerar väl. Fordon i behov av ett ok justering kan uppleva styrningen fel eller producera ovanliga ljud i kolonnen. Som med de flesta andra symptom, kan dessa ljud förekommer även med andra rack-och drev, t.ex. slitna inre hylsorna dragstångsförlängningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66267.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.