Felsökning batteriet i en Honda Civic

Honda Civic har varit ett populärt val av fordon för amerikaner sedan den först kom ut 1973. Dess bränsleeffektivitet, tillförlitlighet och konsekvent motorprestanda har alstrat kundlojalitet. Ägare har möjlighet att en manuell eller automatisk växellåda, och de flesta modeller har en 1,7 liters motor. Att förlora makten i din Honda Civic är en indikation något kan vara fel med batteriet. Testa ditt batteri hemma är enkelt och kostnadseffektivt. Voltmetrar kosta så lite som $ 10 per 2010. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Anslut en voltmeter till batteriet. Fäst den positiva kabeln på voltmetern till den positiva batteripolen, och den negativa till den negativa. Alltid börja med det positiva att skydda dig mot elektriska stötar.
2

Kontrollera skärmen på voltmetern. Läsningen av en sund batteri ska vara mellan 12.5 och 12.8 volt. En mindre läsning är en underteckna ditt batteri är för svagt och kan behöva bytas ut.
3

Kontrollera batteriets kabelanslutningar för ett säkert grepp. Om anslutningarna inte är täta, är batteriet svårt att ge ström till resten av motorn.
4

Leta efter tecken på korrosion på batteripolerna och anslutningar. Korrosion förbjuder flödet av energi från batteriet till batterikablarna. Också leta efter tecken på batteri syraspill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65575.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.