Problem med ABS på en 1999 Dodge Durango

De 1999 Dodge Durango låsningsfria bromsar (ABS) hjälper föraren att kontrollera fordonet genom att förhindra sladd när du bromsar. Det har varit fem återkallelser på 1999 Durango, men ingen av dessa påminner oro ABS-bromsarna. Enligt Bil Klagomål har vissa Dodge Durango ägarna hade olika klagomål om ABS bromsar, dock. ABS-varningslampan

Några 1999 Dodge Durango ägare har klagat på att ABS-varningslampan tänds och förblir tänd även efter reparationer. Detta problem har tillskrivits en defekt ABS styrenhet, enligt Bil Klagomål. Den ABS ljuset är utformad för att komma på när det finns en broms problem, men när ägarna har tagit bilen till generalagenten, har mekanik hittade inga problem med de bromsbelägg, bromsok eller rotorer. Om styrenheten är problemet, då denna komponent behöver bytas ut. Annars kan varningslampan varnar inte fordonsägaren när ett problem med bromsarna inträffar.
Caliper Pins

bromsok på ABS-bromsar på 1999 Dodge Durango styra trycket som tillämpas på bromsbelägg när operatören trycker på bromspedalen. Bromsok hålls samman med ett stift som glider genom toppen av bromsok. I vissa fordon, har detta stift gled ur, vilket gör att bromsok blir feljusterat och ledande till bromsbelägg vibration. Om bromsok stiften glida ut, måste Durango tas in i återförsäljaravtalet så detta stift kan ersättas med en större diameter stift.
Bromsbelägg

Vissa 1999 Durango ägare har rapporterat tidig förslitning av fordonets bromsbelägg. Bromsbeläggen är de komponenter som trycker mot broms rotorer och orsaka Durango att sluta. Det enda botemedlet för tidigt pad slitage är att ha överlägsna bromsbelägg installerade. Varje Dodge återförsäljare eller oberoende mekaniker kan utföra denna uppgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65643.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.