Tecken och symptom på en dålig svepåtergångstransformatorn

Den svepåtergångstransformatorn används i moderna tv-apparater och datorskärmar samt andra enheter display. Transformatorn styr spänningen, som driver olika elektronikkomponenter. Det visar låg spänning till den höga spänning som krävs av bildskärmarna och skickar rätt spänning till andra komponenter. Tecken och symptom utvecklas när svepåtergångstransformatorn misslyckas eller går dåligt. Bilden visas inte

Ett säkert tecken på en dålig svepåtergångstransformator är när en bild inte visas på monitorn. I TV fortsätter att producera ljud i samband med en bild, men bilden kan inte ses. Den svepåtergångstransformatorn inte skickar tillräckligt hög spänning till monitorn för att en bild ska visas. Addera bildskärm eller Bild Blinkar

En dålig svepåtergångstransformatorn orsakar bildskärmen eller föreställa att blinka. En blinkande displayen betyder att bilderna går ut en kort stund och återgår sedan. Signalen från transformatorn till monitorn bli avbruten. Denna kortslutning inträffar intermittent när svepåtergångstransformatorn sviktar.
TV eller bildskärm blir varm

Alla bildskärmar eller TV-apparater producerar värme, utan ett symptom på en dålig svepåtergångstransformatorn uppstår när monitorn är extremt varmt. Temperaturen av förändrade lågspänning till högspänning stiger eftersom svepåtergångstransformatorn sviktar eller dåligt. Denna temperaturförändring kan kännas på toppen av skärmen eller på framsidan av skärmen.
Brända säkringar

svepåtergångstransformatorn orsakar olika säkringar för att blåsa i förtid när misslyckas. Detta tecken utvecklas eftersom transformatorn ger mer spänning till elektroniska komponenter än vad som krävs. När de elektroniska komponenterna får för mycket spänning, kommer ett överbelastningssäkring blåsa, skapar ljudproblem, problem volym eller problem justering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67097.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.