Felsökning Ljuset Turn signal på min Dodge Caravan

Om du vänder på din tur signal och lampan blinkar snabbare än normalt, eller om du kan se att blinkers inte kommit på, har du ett problem. För att bestämma exakt vad problemet är, måste du felsöka. Börja med att undersöka de mest uppenbara saker först, som en utbränd glödlampa eller säkring, om det inte löser problemet, undersöka vidare. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Slå på blinkers att blinka på husvagnens sida du vill felsöka. Titta på lampan på instrumentpanelen för att se om den blinkar väldigt snabbt. Om den blinkar snabbt du har ett bakljus ut. Om den blinkar med normal hastighet eller inte bländande alls, gå vidare till steg 2. Att se om du har en trasig säkring
2

Look. Det finns två säkringshållare på Dodge Caravan, en är under instrumentbrädan på förarsidan och den andra är i motorrummet, bakåt och på förarsidan. Kontrollera instruktionsboken för att hitta den exakta platsen för blinker säkringen och kontrollera att se om den har brunnit ut. Om det har brunnit ut du kommer att kunna se till att de små kablarna inne i säkringen.
3

Kontrollera turn lampan signalljus för att se om det blåses om säkringen var fortfarande bra. Om det är en bakre blinkers du kan komma till lampan genom att lyfta vagnens bakre luckan och öppna den ljusa avdelningen på insidan bakre delen av fordonet. Det finns en på vänster och en på höger sida av fordonet. Om det är en främre blinkers, kan du komma till lampan genom att öppna huven och ta bort de 3 skruvarna som håller lätt montering på plats.
4

Placera en voltmeter på ledningarna för att se om det blir någon makt om glödlampan inte är utbränd. Om blinkers fungerar och det är att inte få någon makt, har du förmodligen en kortslutning i kablarna någonstans mellan blinker switch och blinker glödlampan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65523.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.