Problem med makt dörrlås på en 1991 Honda Accord SE

I 1991 års Honda Accord SE har rapporter och tekniska bulletiner tjänster (TSB) om det gäller problem med strömförsörjningen dörrlås. Makten dörrlås på Accord är engagerade med en knapp på dörren konsolen samt nyckel från utsidan av Honda. De klagomål och rapporter reparationskostnader om låsning problem såsom makt dörrlås inte engagerande eller aktivera intermittent. Dörrar svårt att öppna

Enligt TSB publicerad av tillverkaren, är 1991 års Honda Accord SE har problem med dörrar och fönster blir svårt att öppna. Denna dörr problemet tillskrivs makt dörrlås mekanismen går sönder eller lossnar, vilket gör att dörrarna till inte låsa helt samt förhindrar fönstren från höjning och sänkning helt. Den dörrpanelen måste tas bort för att få tillgång till det inre kraften dörrlåset mekanism för att reparera effektkomponenterna dörrlåset. Denna makt dörrlås problem drabbar i allmänhet en dörr och fönster, men de andra dörrarna i Accord har samma komponenter.
Effekt dörrlås Ställdon

minst nio makt dörrlås problem klagomål har rapporterats på 1991 Honda Accord SE. De elektriska dörrlås arbetar intermittent, vilket gör att dörrlåsen inte koppla in eller ur när man trycker på knapparna. Denna makt dörrlås problemet tillskrivs ställdonet på förarsidans dörr. När strömmen dörrlås är i ingrepp med styrknappen på förarsidan, inte lossnar det inte, vilket gör att makten dörrlås till sylt. När denna fastklämning av kontakterna hos dörrlåset knappen inträffar, slutar att verkar motorn och ström-dörrlås fungerar inte. Ställdonet behöver bytas.
Kontakter Separat

De kontakter som styr makt dörrlås på 1991 Honda Accord SE kan separera. Denna separation av kontakterna förhindrar en anslutning som gör makten dörrlås att koppla in eller ur. Ingen anledning ges för denna makt dörrlås problem, men TSB från tillverkaren anger kontakterna felaktigt installerade i dörren konsolen. Denna installation problem skapar ett större gap mellan kontaktpunkterna, förhindrar kontakt anslutning till nära varandra när strömmen dörrlås trycks. Den Accord bör tas till en återförsäljare för att få kontrollknapparna inspekterade och reparerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66592.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.