Tecken på en bil generator Misslyckas

Generatorer är viktiga komponenter för att hålla din bil kör, eftersom de laddar ditt batteri medan du kör. En dålig generator kan smyga upp på dig och låt ditt batteri att helt tömma, vilket gör bilen obrukbar. Det finns några skyltar som ska varna dig för en sviktande generator, så se till att du är uppmärksam och aldrig ignorera någon av bilens varningar. Dimming Lights

Dimming lampor är en av de första tecknen på en sviktande generator, och bör uppmana dig att få det kontrollerat omedelbart. När detta händer kommer du att märka av lamporna på instrumentpanelen ljusreglering vid slumpmässiga tidpunkter medan du kör, strålkastarna blinkar också vid tillfälle. Detta händer eftersom batteriet inte producerar tillräckligt med el för att driva allt smidigt, vilket leder till mindre makt brister som manifesteras som tillfällig nedtoning av ljus. Ju oftare de ljusstyrkan, ju närmare din generator kan vara på väg mot ett misslyckande.
Ljud

Du kan märka konstiga ljud som kommer från under huven medan motorn är igång . En mängd problem kan orsaka ett larm, det är sant. Men om du hör ett rasslande-typ ljud som kommer från din generator när bilen går på tomgång, då är chansen att lagren inuti enheten som hjälper den snurra och producera el har gått dåligt, vilket innebär att det snart kommer att behöva bytas ut.
Addera Car Underlåtenhet

att inte kunna starta bilen är det mest uppenbara tecknet på en dålig generator. Om du ofta behöver få fart på din bil, så det kan vara en av två saker: ett dåligt batteri eller dålig generator. Ett batteri, med tiden, kommer att förlora dess vev ampere även med en bra generator, så det kan behöva bytas ut i alla fall. Men om du behöver för att få fart på din bil även med ett nytt batteri, då är chansen att generatorn inte fungerar att driva ditt batteri och det är dränering av varje sekund bilens drift.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64725.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.