OTC Diagnostic Scan Tools

OTC är ett populärt märke av elektroniska diagnosverktyg för bilar och lastbilar. OTC diagnostiska sökverktygen använder en mini-dator för att fastställa, identifiera och diagnostisera problem i ditt fordon. OTC diagnostiska undersökningar har en mängd olika användningsområden och funktioner. Vissa verktyg är utformade för amerikanska bilar bara, medan andra verktyg fungerar i både amerikanska och utländska bilar och lastbilar. 1000V CAT III Hybrid Multimeter

OTC 1000V CAT III Hybrid Multimeter, utför en diagnostisk scan för hybrid-och elfordon. OTC 1000V genomför isolering test, som används för att testa för spänning läckor i fordonet. Funktioner i 1000V CAT III innefattar: autoreglerande, kontinuitet summer, hybrid isolationsresistans testet, true RMS, en diod test datahold, dataloggning, lågt batteri displayen, bakgrundsbelysningen, min /max-läge och viloläge. Den 1000V KAT III kit levereras med en kort ledning, K Type temperatur adapter och leder med krokodilklämmor.
3494 OTC AutoCode

3494 OTC AutoCode är ett diagnostiskt verktyg som skannar bilens dator och hämtar diagnostiska felkoder, som leder dig till problemområdet i bilen. Eftersom olika bilar har olika typer av datorer, baserat på deras år av tillverkaren. Den 3494 OTC AutoCode är specifikt avsedd för användning på alla amerikanska modellen OBD II och CAN kompatibla bilar och lätta lastbilar, årsmodell 1996 till innevarande år.
HD Scan Tool Review

OTC gör en produkt som kallas en HD Scan Tool. HD Scan utför diagnos felkoder och levereras med en speciell medföljande kit för vidare diagnos. HD Scan kitet ingår en USB-kabel, en OBD II kabel, en nio-polig Deutsch kabel, en sex-polig Deutsch kabel, en tung kabel, Scanmate operationer Programmanualen, och en treårig garanti
.
Nemisys USA 2007 Inhemsk Scan Kit

En specialiserad diagnostik Scan Tool bärs av OTC är Nemisys USA 2007 Inhemsk Scan Tool. Förutom att presentera en ljus färgskärm, kommer OTC Nemisys med ett komplett kit. Satsen levereras med alla kablar, inklusive specialiserade kablar för Ford, GM och Chrysler. Förutom att utföra diagnostisk avsökning på amerikanska bilar, har Nemisys Asian OBD I & OBD II täckning också.

Två unika funktioner Nemisys är dess på skärmen definitioner av diagnostiska felkoder och det faktum att det är Internet uppgraderas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65438.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.