Felsökning av en 2002 Chevy Malibu

Den Chevy Malibu är en medelstora sedan tillverkas av General Motors . Den har haft två serier , den senaste Början i 1997 års modell och fortsätter till nutid . Vanliga problem med 2002 Malibu centrum kring bränsletanken , insugningsrör packning och luftkonditioneringssystemet . Kontrollera dessa områden först när du felsöker bilen . Saker du behöver
2002 Chevy Malibu Repair Guide
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera tanklocket för att säkerställa att det håller tätt . Om locket sitter löst eller har sliten gängning , kan det leda till att " check engine " lampan tänds .
2

Kontrollera packningen insugningsröret för att säkerställa att det inte läcker motorolja eller kylvätska . Om en läcka upptäcks måste hela packningen bytas . Rådgör med din bilens reparation för specifika instruktioner om hur du byter packningen . Konsultera en kvalificerad mekaniker om du känner att ersätta denna del överskrider din komfort eller mekanisk kompetensnivå .
3

Kontrollera dina ventiler för att avgöra om luft blåser när du slår på värmen eller luftkonditionering . Om ingen luft strömmar kan fläktmotorn har misslyckats på grund av ett dåligt motstånd församling . Om så är fallet kommer fläktmotorn behöver bytas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67743.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.