Ford Explorer Stalling Problem

Ford Explorer introducerades 1991 som en av de första kompakta stadsjeepar som erbjuds två - eller fyrhjulsdrift samt två eller fyra dörrar . Det har varit populär i årtionden trots vissa mekaniska problem . Missuppfattningar

Trots några år när klagomål om motorstopp har gjorts mot Ford Explorer , har det aldrig funnits ett dokumenterat fel eller minns att föreslå att detta problem är endemisk i denna modell . Enskilda klagomål är vanliga i Internetforum , men utbredd bevis på en defekt som resulterar i motorstopp saknas .
Transmission Problem

Ford gjorde minns nästan 1.500 2008 Explorers grund ett otillräckligt åtdragen bult i beslag av transmissionsledningar ansvarar för oljekylning . Skruven lossas i vissa fall , vilket orsakar att det läcker och skapa en brandrisk .
Fördelar

Med sin seriösa fyrhjulsdrift kapacitet och upp till £ 5600 . av dragkapacitet och moderna innovationer såsom röst mobiltelefon kommandon , sido krockkuddar och en state - of-the - art navigationssystemet , fortsätter Ford Explorer för att vädja till ett stort antal konsumenter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67005.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.